Qui soc

Soc fill d’una família treballadora amb arrels catalanes i murcianes a la qual mai no li han regalat res, i que ha hagut de guanyar-s’ho tot amb esforç i perseverança. La meva inquietud sempre ha estat ajudar a millorar la vida de les persones que m’envolten.

Impulsat per aquest objectiu, vaig estudiar Ciències Polítiques i Socials a la Universitat Pompeu Fabra i, posteriorment, em vaig especialitzar en el disseny, implementació i avaluació de polítiques públiques i socials a la UPF-Barcelona School of Management i a la Johns Hopkins University.

Tinc la sort i el privilegi de treballar a la universitat que em va convertir en politòleg, a on continuo lluitant des de l’àmbit educatiu.

També he decidit contribuir a la societat des de l’àmbit públic, a on m’esforço per dignificar la ciutat que m’ha vist créixer i a on he viscut durant 28 anys.

M’agrada escoltar i aprendre dels altres, i expresso les meves opinions amb l’esperança que del debat entre nosaltres en traurem quelcom similar a la intel·ligència col·lectiva. Aquest blog pretén ser una aportació a aquesta meta.